Daň za kolonizáciu, alebo odveta rozvojového sveta za „arabskú jar“ ?

10. apríla 2016, richardnovak, Nezaradené

„Arabská jar“ bola odštartovaná v réžii globálnej elity, USA a vlád niektorých západných štátov EÚ. Tzv. arabská jar zapadá do scénara zavedenia nového svetového poriadku /NWO/ pod taktovkou prediktora a USA. V podstate ide o potlačenie snáh a nezávislosť afroázijských krajín a získanie rozhodujúceho vplyvu v týchto zemiach. Motivácia ako vždy profitovanie na prírodných zdrojoch, upevnenie politickej moci a nárast bohatstva. Túto arabskú jar absolvovali postupne štáty rozvojového sveta, ako Tunis, Egypt, Alžírsko, Jemen,Bahrajn,Sýria,Líbya, Sudán, Irak a ďalšie.
Aktivity zavádzania „arabskej jari “ znamenali v prevažnej miere destabilizáciu v týchto krajinách, vojnové utrpenie národov a státisíce ľudských obetí.
U značnej časti krajín rozv. sveta tragédia pokračuje.Niektoré zdroje uvádzajú, že vojnové konflikty vyhnali z domovov okolo 38 mil.ľudí.
Tieto tragédie naďalej spôsobujú enormný počet utečencov a ekonomických imigrantov, na ktorých bohatnú prevádzači a tzv. prospechárski humanisti. Ich masový príliv do Európy môže spôsobiť destabilizáciu a kolaps Európy.
Doteraz nikto zo svetových a európských politikov verejne nepoukázal na organizátorov nepokojov a zavádzanie riadeného chaosu do Európy. Zrejme im v tom bráni zbabelosť, lokajský postoj voči prediktorovi, alebo finančný profit.
Nedáva panamská finančná kauza nie je po chuti mnohým politikom. Značná časť europ. politikov sa utápa v táraninách, ale zastavenie prílivu imigrantov sa dá uskutočniť len a len riešením vecí na mieste. Čiže dôrazné zastavenie nepokojov v rozvojových krajinách riešiť pod dôraznou kontrolou OSN.
V súvislosti s touto situáciou má vysokú výpovednú hodnotu citát zavraždeného mysliteľa M.L.Kinga : „Ak sa svet obzrie za 20. storočím bude plakať, nie preto, že bolo zaplavené krutosťou, ale preto, že dobrí ľudia mlčali“! /Platí to aj pre toto storočie/.
Kolaboranti globálnych elít podporujúci masový príliv imigrantov, oponentov tohto procesu nazvali, že sú odporcami multikulturalizmu,xenofóbmi,
rasistami a nakoniec fašistami.Teraz už nemajú zábrany a všetkých oponentov označujú posledným názvom! K tomu im prisluhujú aj poplatné masmédia.
S prívalom imigrantov sa do Európy dostávajú aj extrémisti, z ktorých niektorí vykonali teroristické útoky ako na redakciu Charlie Ebdo,metro a letište v Bruseli,metro v Madride a iné objekty.Tieto útoky a masový príliv imigrantov zneistili bezpečnostnú situáciu v EÚ, obyvateľstva sa zmocňujú obavy a strach z budúcnosti.
Treba poznamenať, že ani enormné zvýšenie počtov policajtov v uliciach europ. metropol nie je zárukou bezpečnosti.Je možné,že navŕšenie počtu policajtov v západných krajinách zrejme vyplýva z obavy elít, aby nedošlo k prevzatiu moci zo strany ľavicových zoskupení.
Súčasná situácia v EÚ je dôsledkom kolonializmu uskutočňovaného krajinami západnej Európy.Tieto štáty po stáročia rabovali afroázijské krajiny, voči ktorým majú obrovský morálny a finančný záväzok. Ich finančné elity sa môžu teraz realizovať na sanácii pomerov spomínaných krajinách tretieho sveta.
Krajiny bývalej Varšavskej zmluvy nemali na uvedených rabovačkách žiaden podiel a preto nemajú znášať ekonomické dôsledky a stanovené kvôty utečencov, ako to chce vedenie EÚ.Vedenie sa dokonca vyhráža „neposlušným štátom ako je V4“ zastavením toku eurofondov.
Postoj našich pravicových politikov bol otrasný v tom ako kritizovali premiera SR za zavádzanie preventívnych opatrení voči masovej imigrácii a bezpečnosti občanov. Namiesto konštruktívnej opozície sa utápajú v žabomyších vojnách na úkor riešenia závažných problémov našej spoločnosti.
Verím, že jednoduchí a radoví občania konečne precitnú,nedajú sa zmanipulovať a v budúcich voľbách politikom tohto druhu dajú červenú !!