Založ si blog

Stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou !

V súvislosti s udalosťami na Ukrajine a pôsobením značnej časti svetových masmédií v službách finančnej oligarchie som si spomenul na nemeckého ministra propagandy v r.1933 – 1945. Jedná sa o fašistickú obludu  Josepha Goebbelsa, ktorý zo strachu pred zodpovednosťou za svoje zločiny neváhal zavraždiť svojich šesť nevinných detí a spolu s manželkou spáchali samovraždu. Tento zločinec bol propagátorom hesla : “ Stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou “ a keby sa dožil dnešných dní tak by sa hanbil za svoju neschopnosť v porovnaní s časťou masmédií, ktoré páchajú zločin proti pravde.                                             Všetky aktivity svetovej finančnej oligarchie smerujú k destabilizácii ruskej federácie, získaniu svetovlády USA na planéte a jej prírodnými zdrojmi. Vývoj tejto situácie vyvolala celková kríza spoločenského systému,obrovská finančná zadlženosť, zlá ekonomická a sociálna situácia obyvateľstva.                             Aktéri celú stratégiu voči RF postavili na obrovskom klamstve a značnej podpory zo strany masmédií.         Jednoduchý človek potom uverí, že RF pripravuje agresívnu vojnu proti EÚ, avšak opak je pravdou !                     Súdny a trochu rozhľadený človek vie, že Irak, Líbya, Sýria a Juhoslávia sa stali obeťou agresívnych vojen niektorých členských štátov NATO a preto táto organizácia sa už  nedá nazvať obranným paktom !     Tisíce nevinných obetí sú mementom a len neinformovaný človek uverí, že RF chce zaútočiť na EÚ.            Nieže by som bol rusofilom, pamätám si ešte r.1968, s ktorým som nesúhlasil, ale RF nepotrebuje územné zisky, nakoľko má cca 1/6 území našej planéty a okolo 35% prírodných zdrojov.

Myslím si, že nastal čas, aby sa EÚ rýchlo zbavila úlohy rukojemníka USA a nepodporovala aktivity na hrane možno poslednej vojny ! A túto variantu si neuvedomujú, alebo nechápu poslanci  EP   !?

Je zarážajúce keď 130 českých a slovenských  “ tzv. osobností “ sa obrátilo dopisom na lídrov EÚ a USA, v ktorom žiadajú väčšiu podporu Ukrajine v boji vraj proti ruskej agresii. Ak títo ľudia to myslia vážne, tak nemožno ich nazvať osobnosťami, ale genetickým odpadom !!

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212953x
Priemerná čítanosť článkov: 3042x

Autor blogu

Kategórie