Nedajme sa zatiahnuť do vojny !

25. decembra 2014, richardnovak, Nezaradené

Na int. stránke HNonline.sk bol dňa 25.12.14 publikovaný článok : “ Nemecké elity vyzývajú proti vojne , pridal sa aj Banáš s Lipom „. Túto výzvu podpísalo   veľa významných občanov Nemecka.

Je zarážajúce, keď časť pravicových politikov NR SR sa odmietlo stotožniť     s predsedom vlády , aby sa zahájili v Európe mierotvorné aktivity ! Postoje       niektorých politikov nám potvrdili aký genetický odpad sa dostal do nášho         parlamentu. Je najvyšší čas vykonať na všetkých úrovniach mierotvorné           aktivity v Európe a štáty V4 nemôžu stáť bokom vzhľadom na tak vážnu           medzinárodnú situáciu .

Zvážiť vypovedanie členstva v NATO, lebo nedávna história potvrdila, že NATO nie je obranným zoskupením,ale opak je pravdou .Vstup do tohto paktu nebol potvrdený referendom a o vstupe rozhodol úzky okruh politikov.

Vzhľadom na malé Slovensko,ochranu občanov,územnej celistvosti,majetku     atď. sa javí potreba byť členom obranného zoskupenia avšak nie útočného !

Na záver si dávam otázku ako Europoslanci  hája záujmy štátov EÚ,     keď sme sa dostali takmer na hranicu vojnového konfliktu a prípadný zánik civilizácie.