Aktéri ukrajinskej krízy privolávajú III. svetovú vojnu !

23. októbra 2014, richardnovak, Nezaradené

Toto je vážne varovanie významnej svetovej autority Helmuta Smidta, bývalého kancelára NSR. Ide skutočne vážne varovanie a európske národy v prevažnej väčšine by si mali uvedomiť, že značná časť politikov nekoná v ich záujme . Táto časť politikov sa stala bábkami finančnej oligarchie, ktorú zastrešujú USA. Stúpajúca majetková nerovnosť medzi občanmi, národmi / charakteristické pre kapitalizmus / je cestou do prepadliska a Európani by sa mali poučiť zo svojej histórie. Vznik I a II svet.vojny podnietila finančná a hosp. kríza avšak aktéri neboli vystavení vojnovým hrôzam a ešte na týchto tragédiách aj zbohatli .

V prípade tretieho svetového konfliktu by to neskončilo u klasických zbraní, ale by to prinieslo zánik civilizácie, čiže aj koniec života samotných aktérov. Túto vážnu situáciu si začínajú uvedomovať aj niektorí novinári a priznávajú sa , že aktívne / za many / zúčastňovali spolupráce so zločinnými aktérmi podnecujúcimi vojny a nepokoje v rôznych častiach sveta.

Som optimista a verím, že túto vážnu situáciu si uvedomí čoraz väčší počet zamestnancov masmédií ,politikov a urobia urýchlene potrebné kroky k stabilizácii situácie.