Založ si blog

Príprava politickej destabilizácie Slovenska ! ?

Sily,čo stáli v pozadí prevratu R 89 a sľubovali širokým masám modré z neba / v skutočnosti sa podieľali na rozkrádaní spoločného majetku / sa znova z aktivizovali. Organizujú demonštrácie ktorých cieľom je povalenie súčasnej vlády, nakoľko SR ako člen V4 sa stala „neposlušným“ štátom a  odmieta diktát vedenia EÚ.

Stanovisko krajín V4 k masovému prílivu emigrantov do EÚ / čo je vlastne vnášanie riadeného chaosu do Európy zo strany globálnej elity/ je známe.Štáty V4 sa bránia pomernému prerozdeleniu emigrantov /plneniu povinných kvôt/ ktoré chcelo nadiktovať vedenie EÚ. Utečenci, sú to v podstate chudáci, obete vojenských intervencií alebo podnecovania zo strany  západu. Tvoria však iba menšiu časť z celkového počtu emigrantov z afroázijských krajín . Väčšina je produktom náboru a prevadzačov.

Dôvody odmietnutia povinných kvôt sú jasné, veľké množstvá, vysoké fin. náklady, iné náboženské vyznanie a nižší stupeň spoločenského rozvoja.Táto populácia je vhodným objektom pre podnecovanie a šírenie náboženského fanatizmu a intolerancie voči iným kultúram. Etniká majú vysokú pôrodnosť, 8 detí/žena, hrozí rozširovanie cudzokrajných chorôb a zmena majoritnej spoločnosti. Vedenie EÚ týmto neposlušným štátom V4 chce oklieštiť, prípadne zastaviť čerpanie Eurofondov,dokonca sa spomínalo použitie sily. Vedenie strany európskych socialistov /PES/ navrhlo v minulom roku pozastaviť Smeru členstvo v strane. S týmto zámerom  vyrukovalo zase t.r. a rezolútny postoj zaujíma predseda Gianni Pittella. Dôvody na pozastavenie členstva sú: Odmietnutie prijať povinné kvôty , vytvorenie vládnej koalície zo SNS, názor vlády na islám a pod.

Treba poznamenať, že polit. vedenie EÚ ako C.Junker,D.Tusk,M.Schulz F. Timermans, P.Rassmussen, J.Stoltenberg a podobní politici členských štátov nie sú zárukou rozvoja mierutvornej,svojprávnej a sociálnej Európy, čo je správna cesta. / Zväčšovanie majetkovej nerovnosti je cesta do prepadliska – viď dejiny / Je najvyšší čas aby títo politici ako i degenerovaní generáli boli stiahnutí z obehu, lebo svojou činnosťou privedú Európu a svet do záhuby !

Niektoré aktivity prezentované európskymi socialistami iniciovali neznámeho autora na toto satirické zhodnotenie : Rozdiel medzi konzervatívcami a terajšími europ. socialistami je rovnaký ako rozdiel medzi Coca-colou a Pepsi colou !! Netreba sa čudovať,že ľavicovo zmýšľajúci ľudia v Európe,lebo vo svete zakladajú nové ľavicové strany a hnutia / Podemos a ďalšie / lebo vidia, že kvázi ľavicové strany sa stali lokajmi veľkokapitálu a globálnej elity ! V súvislosti s tým spomeniem citát Thomasa Jeffersona, tretieho prezidenta USA : Koniec demokracie príde, keď vláda padne do rúk bankám a bohatých podnikov ! /výstižné/ Bývalý prezident USA nedávno prehlásil,že v USA demokracia už bola. Ficova vláda sa snaží odolávať zámerom smerujúcich  k potlačeniu sociálnych práv širokých vrstiev , čím sa dostala do nemilosti  veľkokapitálu a glob. elity.

Demonštrácie v Blave,organizované proti súčasnej vláde nie sú spontánne a veľmi pripomínajú demonštrácie v Prahe proti Zemanovi. Demonštranti tam mali menšie červené kartičky, ale sponzor a podnecovateľ je rovnaký. Aktivita kaviarenských povaľačov-Havloidov za pomoci politických šašov vzbudzuje podozrenie na destabilizáciu polit.scény v SR. Toto môže negat. ovplyvniť pozíciu Slovenska pred prevzatím predsedníctva EÚ v tomto zložitom období.

Aktéri usilujúci sa o svetovládu prostredníctvom masmédií,ktorých drvivá väčšina je v rukách veľkokapitálu,denno denne podsúvajú lož obyvateľom našej planéty. Od II svet. vojny takmer permanentne podnecujú alebo vedú dobyvačné vojny, ktoré začali na Kórejskom území, potom Vietnam,Irak, Sýria,Afganistan, Grenada,Kongo, Juhoslávia, Jemen a v ďalších štátoch. Taktiež treba pripomenúť zásahy ktoré prebiehali pod hlavičkou“ Arabské jaro“. Niektoré zdroje uvádzajú,že o život prišlo cez 50 mil ľudí a tento počet obetí zaostáva iba o niečo menej ako bolo obetí v II svet. vojne !

V súčasnosti západná propaganda označuje Ruskú federáciu za potenc. agresora, západ rinčí zbraňami a posúva voj. základne smerom na východ. Sú to nezodpovedné  a lživé tvrdenia, nakoľko RF vlastní cca 1/6 zemskej súše a má 36% nerastných zdrojov našej planety. RF umožnila zjednotenie Nemecka a súhlasila zo zrušením Varšavskej zmluvy. Myslím si že toto je dostatočným argumentom, aby občan objektívne posúdil na koho strane  je pravda ! Pod vplyvom propagandy sa stali ľudia ľahostajní a nevšímaví k aktivitám pripravovaných globálnou elitou. Jej cieľom je zavedenie svetovlády /NWO/ získanie moci a bohatstva.

Protesty más obyčajných ľudí proti jadrovému vyzbrojovaniu, ktoré prebiehali v minulom storočí v západnej Európe, sú žiaľ minulosťou.

Rozsiahla manipulácia spoločenského vedomia masmédiami spôsobila nedozernú mentálnu ujmu ľudskej populácii. Demoralizovaný človek /produkt cielenej propagandy/ nie je  schopný posúdiť pravdivé informácie a fakty na neho nezaberajú ! Ako príklad stačí uviesť privatizáciu po R 89 keď rozkrádanie štátneho a národného majetku prebiehalo za jasania občanov.

V záujme zachovania života EÚ potrebuje urýchlene vykonať personálne zmeny a začať budovať mierotvornú,svojprávnu a sociálne orientovanú Európu.

Ak nedôjde k urýchlenej a radikálnej zmene súčasného trendu,možno to ospravedlniť iba tým, že európske národy si zvolili cestu eutanázie !!!

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212243x
Priemerná čítanosť článkov: 3032x

Autor blogu

Kategórie