Založ si blog

Táraniny a lokajský postoj európskych politikov neriešia jadro problému a bezpečnosť Európanov !

Na úvod si dovolím pripomenúť rímsky citát : “ Reči dojímajú ale činy strhávajú „, alebo príslovie : “ Kto skoro dáva dva krát dáva “ !

Nedávna tragédia v Paríži a neustály prúd emigrantov z afroázijských krajín       do Európy sa nedá nazvať inak ako vnášanie riadeného chaosu . Toto enormné množstvo emigrantov Európa nemôže zvládnuť, hrozí jej destabilizácia s tragickými následkami. Vysoké  % mladých mužov medzi emigrantmi vzbudzuje podozrenie, že sa jedná o riadenú inváziu. Taktiež už nie je prehľad   kde sa časť v Európe rozptýlila. Situácia v na Ukrajine neveští nič dobrého a       je možné, že títo ľudia môžu byť využití pre zámery globálnej elity.

Zmanipulovaní ľudia a hlavne a platení kolaboranti aktérov tohto chaosu             /môžeme ich nazvať prospechárski humanisti / argumentujú, že sa jedná o       multikulturálny proces . Reálne zmýšľajúcich odporcov masovej migrácie           nazývajú xenofóbami, rasistami, dokonca fašistami. Je pravdou, že nedávno     emigranti prichádzali do Európy s vidinou zlepšenia svojej ek. situácie  avšak v únosných množstvách. Väčšina emigrantov pochádza z bývalých kolónií západných krajín čo stáročia bohatli na úkor obyvateľov afroázijských krajín . Globálna elita stále pokračuje v tejto činnosti a vytvorila si z krajín           bývalého vých. bloku ďalšie kolónie ! Neposlušné štáty sú vystavené podnecovaniu nepokojov,po ktorých nasledujú vojenské intervencie, státisíce     obetí a dosadenie loyálnej vlády ! V poslednom období sa jednalo o Irak,           Afganistan,Líbya, Juhoslávia,Ukrajina, teraz Sýria a tragédie pokračujú .

Ako sa klame verejnosť, tak spomeniem krajinu v strednej Afrike o ktorej     sa rozchýrilo, že sa tam šíri Ebola a ďalšie nebezpečné infekčné choroby.         Do oblasti bolo vyslaných 3 000 amerických vojakov, vraj pre organizačné         zvládnutie zamedzenia šírenia týchto chorôb. Pravá príčina vstupu týchto vojsk   bolo objavenie ložísk diamantov a chamtivosť finančných elít !

Destabilizácia pomerov v týchto krajinách vplýva priamo  na nárast počtu utečencov,ek. emigrantov a nastal masový exodus týchto ľudí do Európy.         Počty týchto nešťastných ľudí sú umocňované organizátormi za finančnej podpory objednávateľov, asistenciou prevadzačov a prepravcov.Mechanizmus   náboru časti emigrantov už vyšiel na povrch a verejnosť sa dozvedá, že agenti   oslovujú v teréne ľudí , ponúknu im možnosť emigrácie a dokonca im venujú     finančný obnos.

Z terajšej situácie vyplýva, že Európu riadia nielen neschopní ľudia ale aj           lokaji štátnych a globálnych elít ! Pri dobrej vôli, zodpovednom a morálnom       prístupe mohol byť tento zhubný vývoj dávno odhalený a zastavený. Mohol sa   už dávno riešiť v mieste vzniku / tam je jadro problému / za aktívnej účasti         mierových zborov OSN ! / táto organizácia potrebuje korekciu, čo prinášajú kusé informácie / V súčasnosti je potrebné urýchlene vytvárať v týchto afroázijských krajinách ochranné zóny do ktorých presúvať časť emigrantov.       Súčasne vykonať energické opatrenia voči organizátorom prevadzačom a           a prepravcom !

Všetky akcie iniciované globálnou elitou spôsobujúce nevídanú tragédiu   nevinných ľudí majú spoločného menovateľa. Je to ovládnutie prírodného bohatstva krajín , zavádzanie nového svetového poriadku pod taktovkou USA     a získania bohatstva.Z doterajšieho vývoja vyplýva, že neustále zväčšuje             majetková nerovnosť medzi občanmi, národmi a štátmi, čo je cesta do predpadliska odkiaľ neni návratu ! Budúcnosť populácie by mala byť založená regulácii prírastu a nedať sa na cestu naplnenia zhubnej Malthusianskej teórie   /vojny sú vraj potrebné na zníženie počtu obyvateľstva /Budovanie podzemných a podmorských labyrintov boháčmi niečo hovorí.                                                   Bývalý predseda vlády V. Británie T. Blair po rokoch invázie v Iraku, priznal, že   bola podvedená svet. verejnosť v náhľade na Irak a Saddáma Husseina. Za       voj.napadnutie Iraku bol vynesený súdom v Kuala Lumpur / Malajzia / verdikt     v ktorom boli odsúdení z voj. zločinov hlavní aktéri, G.Busch, T.Blair, Cheney     Rumsfeld,Volfowitz a ďalší ! Rozsudok má skôr symbolický význam nakoľko     je nízka pravdepodobnosť jeho naplnenia! Ďalší zločinec čo sa aktívne angažoval na voj. prepadnutí Líbye sa dokonca uchádza o prezidentský post     v budúcich voľbách. Je tragédiou, že civilizovaná spoločnosť je ľahostajná a       nečinná k takýmto aktivitám verejných činiteľov.Výdatne tomu prispieva značná časť masmédií, ktorej činnosť je koordinovaná štátnou a globálnou elitou na       ekonomickej báze.Kde je morálna zodpovednosť časti novinárskej obce, keď     môžu byť ohrozené ich životy,životy ich príbuzných,ich národov v prípade           vypuknutia lokálnej vojny,alebo svetového konfliktu !

Je zarážajúce,keď štáty V4 a ďalšie čo odmietajú prijatie povinných kvôt pre       prijatie emigrantov majú byť vydierané znížením výšky alebo zastavením toku   eurofondov.Uvedený zámer odznel na konferencii o bankovníctve vo Frankfurte nad/Mohanom.Už odzneli aj ďalšie vyhrážania zo strany vedenia EK a EP, ktorí sú členmi strany europských socialistov /Schulz a jemu podobní/. Z toho je vidieť ako verne slúžia globálnej elite, podobne ako pravica.

Zastavenie eurofondov môže privodiť v prvej fáze ekonomický kolaps, nakoľko väčšina priemyselných podnikov r.1989 často za prispenia tzv.privatizérov bola rozložená a zničená. Toto spôsobilo, že sa nedosahujú potrebné finančné zdroje na budovanie infraštruktúry a tým aj na nevýrobnú sféru ako zdravotníctvo, školstvo, verej. správa a pod. Toto by si mali uvedomiť terajší štrajkujúci, ktorí sú zneužívaní pravicou pred voľbami.

Nedostatok fin. zdrojov sa musí čiastočne kryť eurofondami, lebo zahraniční vlastníci nových výrob. podnikov v SR buď využívajú daňové prázdniny, alebo daňové raje v zahraničí.

Treba oceniť odvahu vlád V4 a zopár ďalších, ktorí sa vzopreli diktátu vedenia EÚ vo veci stanovenia povinných kvôt. Zastavenie eurofondov, príliv más imigrantov a iné reštrikcie môže privodiť kolaps Európy a priamo ohroziť geopolitickú bezpečnosť štátov. Nastoľuje sa otázka, kto zaručí občanom jednotlivých štátov  bezpečnosť a stabilitu !? Dúfam, že príslušné vlády sa zapodievajú s týmto nebezpečným vývojom a podnikajú príslušné preventívne   kroky.

26 rokov stačilo aby si radoví občania urobili vlastnú bilanciu,nakoľko značná časť slovenského a českého národa už precitla z podsúvaných ilúzií a to sľubované modré z neba sa stále nedostavuje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212748x
Priemerná čítanosť článkov: 3039x

Autor blogu

Kategórie