Založ si blog

Zrada národov Európy zo strany kolaborantov globálnych elít !

V súčasnosti dochádza k zrade národov EÚ a európskych hodnôt. Značná časť TOP politikov členských štátov EÚ, poslancov EP a členov EK sa stala lokajom globálnych elít. Toľko deklarovaná demokracia sa stala nástrojom pre zavedenie nového svetového poriadku pod taktovkou USA. Motivácia tohto cieľa je moc a peniaze.

Zavádzanie riadeného chaosu do Európy t.j. enormný príliv imigrantov, ukrajinská kríza, presadzovanie obch.zmluvy TTIP a ďalšie akcie zrejme súvisia so spomínaným poriadkom a ich účelom je „ohnúť“ Európu. Príliv imigrantov do EÚ spôsobuje už teraz napätie a môže spôsobiť rozpad EÚ, geopoliticky ju destabilizovať a ohroziť suverenitu Slovenskej a Českej republiky. Nastoľuje sa otázka, kto zaručí bezpečnosť a celistvosť týchto republík ?

V súvislosti s diktátom EK a EP o stanovení povinných kvôt všetkým štátom EÚ treba oceniť odmietavý postoj Slovenskej republiky stojaci na spravodlivom a racionálnom základe !  Paradoxom je pokrytecká kritika Slovenska politikmi L.Fabiusom, P.Sutherlandom, M.Schultzom / „európskym socialistom“ / a ďalšími prisluhovačmi globálnych elít ! Ich predchodcovia, resp. niektorí kolegovia nesú spoluzodpovednosť za vojenské intervencie v Afroázijských štátoch a vzniku utečencov. Jeden čelný predstaviteľ európ. socialistov dokonca navrhoval, aby Slovensko bolo vylúčené z tejto strany.

Účinne zastaviť príliv imigrantov /uvádza sa 6-8 tisíc denne/ do Európy je možné iba v oblastiach vzniku vojnových konfliktov. To znamená urýchlene konať na pôde OSN a prijať opatrenia na pacifikovanie situácie. Súčasne je potrebné vytvoriť finančný fond na sanáciu ekonomík v dotknutých krajinách. Výška záväzných fin.kvôt by sa mala odvíjať od HDP najmä štátov, ktoré sa zúčastnili v afroázijských krajinách  rabovačiek v čase kolonizácie a neokolonizácie! Teraz sa zastavíme u vojenských intervencií západ. mocností, ktoré produkujú utečencov a spôsobujú tragédiu národov. V prípade Iraku bola oklamaná svetová verejnosť, že Saddám Husain používa chemické zbrane voči opozícii. Západ zahájil voj. intervenciu proti tomuto štátu a zahynulo okolo 200 tis. ľudí.Malajský tribunál v Kuala Lumpuru za tento zločin uznal vinnými čelných predstaviteľov západného sveta G.W.Bucha, T. Blaira, Wolfovitza,Rumsfelda a iných. Ďalšie rozsiahlé zločiny záp. mocnosti spáchali v Líbyi, Sýrii, Afganistane,Juhoslávii, kde zahynulo státisíce ľudí.Tragédie majú pokračovanie a tieto krajiny opúšťajú masy utečencov.

Ľahostajnosť, nezáujem a neinformovanosť ľudskej pospolitosti spôsobujú, že nikto s politikov nie je vyzvaný na zodpovednosť za tieto antihumánne činy. Dokonca bola znevážená aj Nobelová cena.

Súhlasím s tým,že keď sa jedná o utečencov, treba im pomôcť. Poplatné média však všetkých imigrantov nazývajú utečencami, čo nie je pravdou. Ďalšiu skupinu tvoria ekonomickí imigranti, ktorí si chcú zlepšiť svoju ekonomickú situáciu, alebo majú príbuzných v Európe. Ďalšia skupina imigrantov – mužov vzbudzuje otáznik, je vekovo mladá, početná a značná časť tvrdí, že sú utečencami zo Sýrie. Nemožno vylúčiť, že sa jedná o bojovníkov Kalifátu,fanatikov schopných plniť príkazy vodcov ISIL. Títo ľudia sú fyzicky zdatní a  disponujú značnou finančnou hotovosťou.

Donedávna masmédia ešte tvrdili, že sa jedná o multikulturálny proces a kto má iný názor je rasista, alebo fašista. Radovým občanom sa podsúvajú nezmysly a príval imigrantov pokračuje. Pri terajšej úrovni techniky bolo by predsa možné už dávno vypátrať organizátorov a prevádzačov na oboch kontinentoch.

Utečenci sú v podstate chudáci, väčšinou na nižšom stupni spoločenského rozvoja, iného nábožen. vyznania a kultúry. To vytvára predpoklady, aby časť tejto populácie bola zneužívaná podnecovateľmi na náboženský fanatizmus a intoleranciu voči našej kultúre. Etnikum má vysokú pôrodnosť – až 8 detí, čo v budúcnosti môže predstavovať majoritnú spoločnosť.

Nahromadené problémy v Európe, rinčanie zbraňami a úsilie o nastolenie nového svetového poriadku na úkor iných neveští nič dobrého pre našich potomkov.

Po rokoch môžeme bilancovať do čoho nás priviedli tzv. Havloidi a kaviarenskí povaľači za výdatnej západnej podpory. Po dlhom čase bývalý slov. disident a neskôr slov. politik prezradil, že Havel a Walesa boli západom kúpení.

Na záver si dovolím uviesť dva citáty na danú situáciu:                                         1. U značnej časti radových občanov do dnes pretrvávajú ilúzie a nevšimli si, že sa dostali z dažďa pod odkvap.

2.Nikto nezájde tak ďaleko ako ten, kto nevie kam kráča ! – Oliwer Cromwel

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212659x
Priemerná čítanosť článkov: 3038x

Autor blogu

Kategórie