Založ si blog

Kolíska demokracie v pazúroch úžery !

Úžerníci konajú väčšinou v súlade s tým známym rímskym citátom :“ Zadĺž   ho a bude zotročený „. Grécko, čiže kolísku demokracie zadĺžili skorumpovaní politici prepojení na finančnú elitu a zbrojársku lobby. Ručiteľmi za tento dlh sa však stávajú hlavne radoví občania, ktorí sú vystavení nadiktovaným podmien-   kam.Jedná sa o predĺženie dôchodkového veku na 67 rokov, zvýšenie DPH,       prevedenie štátnych aktív do privatiz. fondu a ďalšie reštriktívne opatrenia           spôsobujúce pokles životnej úrovne. V pláne je tiež výrazná privatizácia             štátnych podnikov a predaj štátneho majetku. Taktiež je plánovaný predaj           námorných prístavov a dokonca aj niektorých ostrovov.

Globálna elita nemá stále zábrany, čím sa zväčšuje majetková nerovnosť medzi obyvateľmi,národmi,štátmi,//ktorá je vždy na úkor širokých más / čo neveští nič dobrého a história nám to potvrdzuje! Dúfam, že finančné elity si nechcú privodiť trpký koniec rádu bohatých templárov.Rád templárskych rytierov venujúci sa taktiež bankovníctvu,sa stal obeťou svojej chamtivosti.Rád si bol až príliš istý svojou pozíciou,bohatstvom, mocou a stal sa nebezpečným.

Tento rád nahromadené bohatstvo dosiahol nielen výbojmi, ale aj úžerou na       úkor chudoby,šľachty a taktiež Francúzskeho kráľa Filipa IV- Pekného. Písal sa rok 1307,v noci v Piatok 13 kráľ pripravil trpký koniec tomuto rádu a následne sa zmocnil jeho bohatstva. Veľmajstra tohto rádu Jakuba de Molay uväznil a     R 1314 ho dal upáliť. Bolo to drastické konanie avšak dalo sa predpokladať.

Zadĺžené Grécko po dlhej dobe zasa zaujíma popredné miesto , žiaľbohu   tento raz medzi zadĺženými štátmi. Jeho ťažkú situáciu ešte zhoršuje obrovský príliv utečencov z Afroázijských krajín. Tento masový príliv utečencov sa dá       charakterizovať ako vedomé vnášanie riadeného chaosu do Európy ! Európska komisia a poslanci EP dobre vedia odkiaľ vietor fúka.Nekonajú však razantne     v záujme štátov, najmä tých, ktoré nenesú žiadnu vinu na tejto situácii. Kto         produkuje utečencov podnecovaním nepokojov a vojenskými agresiami, ten má niesť aj zodpovednosť ! Jednoducho povedané, už bolo veľa servilnosti poslancov EP a pohár môže pretiecť.

Akú budúcnosť môže očakávať Grécko a Európa v súvislosti s negatívnym         vývojom vrátane Ukrajiny, na to je ťažko odpovedať. Hrozí obava, že môžeme     byť prostredníctvom NATO zatiahnutí do konfliktu pre plnenie cieľov globálnej     elity, ktorý však môže byť posledný v dejinách našej planéty !

Situácia pripomína osud Titanicu, loď sa potápala a kapela stále hrala.

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212329x
Priemerná čítanosť článkov: 3033x

Autor blogu

Kategórie