Založ si blog

Vnášanie riadeného chaosu do Európy .

Zločinci v záujme získania svetovlády a majetkového prospechu podnecujú nepokoje a vojny v rade regiónov našej planéty. Tieto nepokoje a vojny podnecujú zvyčajne na báze náboženskej a národnostnej neznášanlivosti. Výsledkom tejto činnosti sú milióny ľudských obetí, počnúc Vietnamom, potom, Irakom , Líbyou, Sýriou, Juhosláviou a ďalších krajín. K takémuto agresívnemu postupu im prisluhuje značná časť poplatných masmédií a politikov. K tomuto agresívnemu konaniu umožňuje značnou mierou ľudská ľahostajnosť a servilný postoj politikov.

Ak načrieme do histórie tak väčšina politikov nesiaha Fidélovi Castrovi  ani     po členky. Tento politik sa dokázal v prvej fáze zbaviť kubánskeho diktátora Batistu /chránenca USA/, ktorý strieľal svojich oponentov na uliciach, ako to v súčasnosti prebieha na Ukrajine. V druhej fáze dokázal vzdorovať záujmom finančných elít USA na Kube a obhájiť nezávislosť tejto malej krajiny.

Pod vplyvom destabilizácie a agresívnych vojen. intervencií dochádza k vzniku miliónov utečencov, ktorí stratili svoje domovy a nemajú sa kde podieť.Títo chudáci sú vystavení nesmiernej tragédii, časť hľadá útočisko v Europe a v masovom meradle zaplavujú najmä Taliansko, Maltu a Grécko.Príliv utečencov vytvára hlavne vážne ekonomické a iné problémy v spomínaných krajinách. Vzhľadom na túto skutočnosť vedenie EÚ chystá zavedenie kvôt pre prijatie utečencov do 28 krajín únie.

Toto nespravodlivé riešenie nemožno akceptovať štátmi, ktoré nenesú žiadnu vinu na vzniku utečencov. Odmietavý postoj Slovenska, Maďarska a Estónska je správny, keď sa postavili ako prví voči nehoráznemu rozhodnutiu vedenia  EK na čele s predsedom.

Ak má Europa prijať utečencov tak nech sa to týka vlád, ktoré na rabovaní dotknutých krajín profitovali. /Fin.elity,militaristická lobby/ za predpokladu, že im to ich občania dovolia.Jednoducho povedané, kto zapríčinil biedu a vznik utečencov nech nesie za tieto antihumánne činy morálnu, ale hlavne ekonomickú zodpovednosť !

Je najvyšší čas, aby OSN výrazne zvýšila svoju aktivitu v dotknutých regiónoch a pacifikovala nepokoje v afrických krajinách a krajinách prednej Ázie.

Bolo by vhodné v europ. krajinách, ktoré profitovali na nepokojoch vykonať referendá o prijatí utečencov a spojiť ich s vyslovením dôvery vlád.

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212323x
Priemerná čítanosť článkov: 3033x

Autor blogu

Kategórie