Založ si blog

Nedajme sa zatiahnuť do vojny !

Na int. stránke HNonline.sk bol dňa 25.12.14 publikovaný článok : “ Nemecké elity vyzývajú proti vojne , pridal sa aj Banáš s Lipom „. Túto výzvu podpísalo   veľa významných občanov Nemecka.

Je zarážajúce, keď časť pravicových politikov NR SR sa odmietlo stotožniť     s predsedom vlády , aby sa zahájili v Európe mierotvorné aktivity ! Postoje       niektorých politikov nám potvrdili aký genetický odpad sa dostal do nášho         parlamentu. Je najvyšší čas vykonať na všetkých úrovniach mierotvorné           aktivity v Európe a štáty V4 nemôžu stáť bokom vzhľadom na tak vážnu           medzinárodnú situáciu .

Zvážiť vypovedanie členstva v NATO, lebo nedávna história potvrdila, že NATO nie je obranným zoskupením,ale opak je pravdou .Vstup do tohto paktu nebol potvrdený referendom a o vstupe rozhodol úzky okruh politikov.

Vzhľadom na malé Slovensko,ochranu občanov,územnej celistvosti,majetku     atď. sa javí potreba byť členom obranného zoskupenia avšak nie útočného !

Na záver si dávam otázku ako Europoslanci  hája záujmy štátov EÚ,     keď sme sa dostali takmer na hranicu vojnového konfliktu a prípadný zánik civilizácie.

 

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212612x
Priemerná čítanosť článkov: 3037x

Autor blogu

Kategórie