Založ si blog

Hrozí Európe chaos a geopolitická destabilizácia ?

V rámci eskalácie ukrajinskej krízy môže dôjsť ku geopolitickej destabilizáci a nik nevie aký osud môže očakávať český a slovenský národ. Túto situáciu môže spôsobiť aj prípadný rozpad EÚ ! USA cieľavedome rozsieva chaos po celom svete. Tento chaos je vnímaný zo strany občanov rôzne, avšak je to riadený chaos, ktorého cieľom je upevnenie dominancie USA a EÚ dostať do ekonomickej závislosti !

Aktéri tohto chaosu vo svete s cieľom zavedenia nového poriadku sa riadia tým známym rímskym : „Rozdeľ a panuj „. V súlade s týmto podnecujú vo svete rozpad vicnárodných štátov na malé národné štáty, ktorých malé ekonomiky sa nedokážu brániť vonkajším vplyvom. Na destabilizáciu týchto viacnárodných štátov zneužívajú národné a náboženské cítenie obyvateľstva, k čomu prispieva časť masmédií,ktoré vytvárajú falošnú manipuláciu s verejnou mienkou .V ďalšej etape nastupujú kolaboranti ktorí ovládajú ľudí z nízkym spoločenským vedomím, často za pomoci peňazí. V konečnej etape aktéri použijú hrubú voj. silu bez súhlasu OSN, ako sa to udialo v Juhoslávii a v ďalších štátoch , kde zahynulo státisíce ľudí a toto sa koná pod pláštikom demokracie !

V záujme budúceho vývoja,historických skúseností a nebezpečenstva oživajúceho revanšizmu / na okolí / v Európe, by bolo vhodné obnoviť súžitie našich národov. Súžitie vidím vo vytvorení voľnejšieho štátneho útvaru –       zväzku,ktorý by posilnil bezpečnosť našich národov a výkonnosť ekonomiky. Tento voľnejší zväzok z minimálnym počtom spoločných ministerstiev by mohol byť strednej Európe iniciátorom budovania neutrálnej Európy od východu na západ. Uvedené predpokladá vystúpiť s útočného voj. paktu NATO / útočnosť potvrdzujú akcie v minulosti / a začať kreovať skutočne Európsky obranný pakt !

V týchto dňoch sa rozbehli v ČR aktivity proti českému prezidentovi s cieľom jeho odvolania, podobne ako v prípade Orbána v Maďarsku, keďže títo nie sú servilnými lokajmi finančných elít ! Tieto riadené aktivity- manifestácie       zámorským hegemónom sa konajú zasa za pomoci našich kolaborantov a predajných občanov podobne ako v Kyjeve.

Ktorý európsky politik je na rade, tuším, lebo slovenská pravica nachádzajúca sa v rozklade pripravuje nejaký “ majdan “ na slovenský spôsob / prvý im moc nevyšiel /, ktorý ich má zachrániť pred odchodom na smetisko, alebo do kompostu !

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212746x
Priemerná čítanosť článkov: 3039x

Autor blogu

Kategórie