Založ si blog

Aktéri ukrajinskej krízy privolávajú III. svetovú vojnu !

Toto je vážne varovanie významnej svetovej autority Helmuta Smidta, bývalého kancelára NSR. Ide skutočne vážne varovanie a európske národy v prevažnej väčšine by si mali uvedomiť, že značná časť politikov nekoná v ich záujme . Táto časť politikov sa stala bábkami finančnej oligarchie, ktorú zastrešujú USA. Stúpajúca majetková nerovnosť medzi občanmi, národmi / charakteristické pre kapitalizmus / je cestou do prepadliska a Európani by sa mali poučiť zo svojej histórie. Vznik I a II svet.vojny podnietila finančná a hosp. kríza avšak aktéri neboli vystavení vojnovým hrôzam a ešte na týchto tragédiách aj zbohatli .

V prípade tretieho svetového konfliktu by to neskončilo u klasických zbraní, ale by to prinieslo zánik civilizácie, čiže aj koniec života samotných aktérov. Túto vážnu situáciu si začínajú uvedomovať aj niektorí novinári a priznávajú sa , že aktívne / za many / zúčastňovali spolupráce so zločinnými aktérmi podnecujúcimi vojny a nepokoje v rôznych častiach sveta.

Som optimista a verím, že túto vážnu situáciu si uvedomí čoraz väčší počet zamestnancov masmédií ,politikov a urobia urýchlene potrebné kroky k stabilizácii situácie.

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212724x
Priemerná čítanosť článkov: 3039x

Autor blogu

Kategórie