Založ si blog

Servírujú Európanom vojnu ?

Dňa 17.08.14 na internetovej stránke bolo uverejnené vyhlásenie veliteľa NATO generála p.Bredlova , citujem : Ak sa Rusko pokúsi infiltrovať vojakov do členskej krajiny NATO aj bez oficiálnych voj.uniforiem, ako to urobilo nedávno pred pripojením ukrajinského poloostrova Krym k Rusku , NATO bude vojensky reagovať. Toto vyhlásenie zverejnili nemecké noviny Die Welt.

Začiatkom mesiaca som sledoval na ČT2 dokumentárny film z obdobia J. F. Kennedyho kde sa rozoberala kubánska kríza keď Chruščov musel  odpratať z Kuby raketový arzenál . Už vtedy, zrejme mentálne narušení niektorí americkí generáli chceli rozpútať jadrovú vojnu ! Vďaka Kennedymu a zopár zodpovedným ľudom v jeho okolí sa tak nestalo !

USA v záujme získania svetového dominanta tlačili aby európski lokaji Ukrajinu pozvali do EÚ a NATO / ešte nie je plnoprávnym členom týchto zoskupení / Týmto by sa vytvorili podmienky na rozmiestnenie zbrojných systémov tesne u hraníc RF a vybudovania námornej základne na Kryme . Súčasne  by bola vytvorená pozícia na postup východným smerom a ovládnutie prírodných zdrojov a území.

Aj dnes sa nedá vylúčiť existencia zopár mentálne narušených generálov,ktorým prechádzajú šialené myšlienky hlavou / ako ich predchodcom v období vlády J.F.Kennedyho /,avšak Európa im to nesmie dovoliť ! Aj samotní aktéri svetovlády vedia, že v prípade jadrovej vojny by nemohli byť schovaní donekonečna v podzemných krytoch , takže nedajú povel ako prví na jadrový útok.

Nedá sa však  na 100% zabrániť tomu,aby skupina mentálne narušených generálov si našla cestu k odblokovaniu bezpečnostného systému na odštartovali kataklizmu !

Z uvedeného vyplýva, že generál Bredlove by mal vážiť slová o vstupe NATO do vojny a iniciovať pacifikáciu mentálne narušených vojakov a politikov. Je najvyšší čas,aby časť novinárov mienkotvorných masmédií si nadstavila zrkadlo a prispela k udržaniu mieru na svete !

Každý chce ísť do neba, ale nikto nechce umrieť !

21.10.2018

Aforizmus prenesený do politiky, takmer každý chce zmenu k lepšiemu, ale málokto niečo pre to urobí ! Väčšina občanov si praje sociálne spravodlivú spoločnosť, ale časť tejto väčšiny je v prípade volieb ľahostajná k tomuto presvedčeniu. Volí inak,alebo nepríde k voľbám. Po viacerých voľbách sú ľudia sklamaní, že nedošlo k zlepšeniu kvality života podľa ich [...]

Pripravili Sredoerópsku jar a rozbitie Vyšehrádskej skupiny štátov V4 ?

25.03.2018

Terajší vývoj v Európe prebieha podľa scénara svetovej finančnej oligarchie, čiže globálneho prediktora . Strojcom tohto vývoja ide o získanie svetovlády / NWO /, kontrolu nad prírodnými zdrojmi a nárast bohatstva chamtivých ľudí. Bezohľadné narastanie majetkovej nerovnosti medzi jedntlivcami,národmi a štátmi nemôže prebiehať do nekonečna,čo história potvrdzuje. [...]

Vážme si svetový mier a úsilie pre jeho udržanie !

23.01.2018

Rinčanie zbraňami naberá na intenzite a lokálne vojny podnecované globálnym prediktorom a finančnou oligarchiou môžu prerásť do svetovej vojny a zániku civilizácie. Motiváciou podnecovateľov lokálnych vojen je zavedenie svetovlády-NWO,ovládnutie energetických a nerastných zdrojov a nárastu ich bohatstva. Od II svetovej bolo v lokálnych vojnách pozabíjaných [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 212723x
Priemerná čítanosť článkov: 3039x

Autor blogu

Kategórie